PROGRAMMA

Voorafgaand aan de cursus vindt er een intake plaats om je huidig taalniveau vast te stellen. Je vult een formulier in, doet een online test en je hebt een persoonlijk (skype)gesprek.

Hoe ziet een week (van maandag tot en met vrijdag) er uit?

De Crash Course is een intensieve cursus. Natuurlijk is er ruimte voor ontspanning, maar het doel is om zoveel mogelijk te bereiken in een week, en dus moet je rekening houden met een pittig programma.

Strictly English
Gedurende de hele week word je aan Engels blootgesteld. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot je huiswaarts gaat. Je hoort, spreekt, schrijft, leest en ziet Engels. Al je zintuigen worden betrokken bij het leren van de taal.
De eerste dag is het misschien nog even wennen om Engels met elkaar te spreken, maar onze ervaring is dat dat snel went.

Studie
Iedere dag start om 9.00 uur (alleen maandag om 9.30 uur) met conversatielessen. Na de lunch wordt er gestart met projectmatig werken. Uitgangspunt gedurende de hele dag: veel spreken. Door de kleine setting is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en gerichte feedback. Om 16.00 uur wordt de dag gezamenlijk afgesloten. 

Breaks
Rond de middag heb je een uur vrij voor een een gezamenlijke lunch en kun je bijvoorbeeld even ontspannen in een groot park op loopafstand van het klooster. De gehele dag is er koffie/thee/water/fruit beschikbaar.

Social English
Naast de studie uren is er ook ruimte uw Engels in de praktijk te oefenen. We maken o.a. een rondleiding in het klooster en brengen een bezoek aan Zwolle centrum. Tussentijds heb je contact met je medecursisten en trainer. Aan het eind van de week begin je al te denken in het Engels.

Sportschool
Na een lange intensieve studiedag is het goed om lichamelijk bezig te zijn. Dat kan natuurlijk een wandeling zijn, of een fietsritje, maar er is ook de mogelijkheid om in de sportschool je lichaam in beweging te zetten.

Intake

fundatie
Intensive English Crash Course

Are you up for it?

back home
connections

HOME

CONNECT

an educational program of

coming up