In verband met de reistijd kan ik op maandag niet bij aanvang aanwezig zijn, is dat een probleem?
Nee, zeker als u met openbaar vervoer reist, zal het niet altijd mogelijk zijn om om 09.00 uur bij de traininglocatie te zijn. U kunt dit aan ons doorgeven, en u bent natuurlijk van harte welkom op een later tijdstip.
We nemen overigens aan dat u in het klooster overnacht tijdens de Crash Course; als alternatief kunt u op zondagavond al arriveren.

Wat is de samenstelling van de groep?
De groep wordt in volgorde van aanmelding samengesteld, en zal naar verwachting een gemengd gezelschap zijn (man/vrouw, jong/oud, Nederlanders/internationaal).
Gemiddeld is de verhouding 70% vrouw en 30% man; de leeftijd is in de range 35 - 60 jaar. We hebben echter ook groepen gehad waarbij deze gemiddelden geheel anders waren.
Gemeenschappelijk is dat allen gemotiveerd zijn om enkele dagen intensief te werken aan hun Engelse taalvaardigheden en het verder opbouwen van hun taalkennis, en er altijd een band ontstaat tussen de deelnemers, ongeacht geslacht, leeftijd of reden waarom men deze cursussen volgt.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen voor de lunch?
Ja, we houden zeker rekening met dieetwensen. Het is voor ons van groot belang dat cursisten zich comfortabel en goed verzorgd voelen, en dat geldt ook voor hun voedingsbehoeften. We doen ons best om in alle redelijkheid tegemoet te komen aan dieetwensen. Cursisten kunnen hun dieetwensen vooraf aangeven, zodat we ervoor kunnen zorgen dat ze tijdens hun verblijf de juiste maaltijden en opties krijgen aangeboden.

 

 

faq

back home

HOME

I N   H E T   K L O O S T E R   V A N   D A L F S E N

{Elevated Learning Experiences} by talkingENGLISH

ENGLISH CRASH COURSE

back to portal
program

PROGRAM

KEY FACTS

KEY FACTS

locatie

VENUE

faq

FAQ

connections

CONNECT

nederlands
switch to english
intensity-logo1