key facts

Wat is de naam van de training?

Intensity, English Crash Course
De naam belichaamt de grondige aard van onze cursus, waarbij we streven naar diepgaand leren, snelle vooruitgang en een doelgerichte studie-ervaring.
 

Waar wordt de training gehouden?

Het Klooster van Dalfsen, Oosterstraat 8, 7721 CL Dalfsen (10 km. ten oosten van Zwolle)
 

Wanneer vindt de training plaats?

2024:
24 - 28 juni
28 oktober - 1 november
 

Hoe lang duurt de training?

Maandag tot en met donderdag van 09.00 - 16.00 uur, vrijdag van 09.00 - 15.00 uur. We verwachten u op maandag tussen 08.00 - 09.00 uur in het Klooster van Dalfsen.

 

Wat zijn de kosten van de training?

€ 870,00
Dit is inclusief studiematerialen, en alle consumpties (koffie / thee / water / fruit / versnaperingen) op de locatie.
Consumpties op externe locaties zijn voor eigen rekening.
 

Is de training inclusief
overnachtingen?

Nee, maar Het Klooster van Dalfsen biedt wel de mogelijkheid tot overnachting. Tot uiterlijk drie weken van te voren houden zij hun kamers vrij voor de deelnemers van de Crash Course. Interesse om te blijven overnachten? Neem contact op met het Klooster van Dalfsen

 

Voor wie is de training bedoeld?

Voor iedereen die gemotiveerd is om steeds effectiever, met steeds meer overtuiging en geleidelijk steeds vloeiender in het Engels gesprekken aan te gaan (en gaande te houden), en dat intensief wil oefenen (practise makes perfect).

Trainer en context van de training, en feedback van de trainer, zijn er volledig opgericht om een taalrijke (full immersion), veilige en vooral erg ontspannen leeromgeving te bieden. Dit zien we als een essentieel fundament voor effectief onderwijs. Een positieve en stimulerende setting stelt u in staat om uzelf uit te dagen, te groeien en te floreren.

 

Wat wordt er o.a. behandeld
tijdens de training?
 

- Small talk (conversaties in alledaagse, informele situaties trainen. Dit omvat het praten over lichte onderwerpen zoals het weer, hobby's, interesses, enzovoort. Door small talk te oefenen, leer je beter hoe je vriendelijke gesprekken kunt voeren en contact kunt maken met anderen in sociale situaties. Dit is belangrijk om gemakkelijk met mensen te kunnen communiceren en relaties op te bouwen, vooral in informele omgevingen zoals feestjes, bijeenkomsten of zelfs op de werkplek. Het helpt je om sociaal zelfverzekerder te worden.)

- Vergroten en oefenen van woordenschat in context.(dit houdt in dat je nieuwe woorden leert en ze in zinnen of situaties plaatst waarin ze normaal gesproken worden gebruikt. Hierdoor begrijp je niet alleen de betekenis van het woord, maar ook hoe het in echte communicatie wordt toegepast. Dit helpt je om de woorden effectiever te onthouden en ze correct te gebruiken wanneer je Engels spreekt of schrijft. Het is een krachtige manier om je taalvaardigheden te verbeteren en zelfverzekerder te worden in het gebruik van nieuwe woorden.)

- Compenserende strategiën (een techniek of aanpak die wordt gebruikt om tekortkomingen of moeilijkheden in het begrijpen of onthouden van nieuwe woorden te overwinnen. Het is een manier om effectiever te leren en begrijpen.

- Lexicale diversificatie (het gebruik van verschillende woorden of woordgroepen met vergelijkbare betekenissen om de variatie en rijkdom in de taaluiting te vergroten. Het is een belangrijk aspect van het verbeteren van taalvaardigheden en communicatieve effectiviteit)
 

Op welk niveau wordt de cursus
gegeven?

Het niveau van de cursus is A2 (elementary) / B1 (intermediate).

Lees hier meer over taalniveaus (nieuw venster)

 

Wordt er rekening gehouden met persoonlijke doelen?

Op de eerste plaats hopen we natuurlijk dat het concept van de week u aanspreekt, en al goed past bij uw verwachtingen. Via een uitgebreid intakeformulier kunt u uw persoonlijke doelen verwoorden, en aangeven in welke context u uw Engelse taalvaardigheden gebruikt of wilt gebruiken (werk, hobby, vakantie, familie e.d.); dat kunt u ook specifiek maken, zodat de trainer daar tijdens de week op kan inspelen bij het samenstellen van het programma.
Bedenk echter dat het een groepstraining is en u zeker persoonlijke feedback van de trainer zult krijgen (en kunt vragen), maar de nadruk ligt vooral op interactie met de andere deelnemers en met de trainer.

 

Zijn er vereisten voor deelname
aan de training?

We verwachten dat u minimaal het Engels beheerst op hoog A2, dat wil zeggen dat u in staat bent om zich bijvoorbeeld zonder problemen te redden op vakantie in een Engelssprekend land.

Het is natuurlijk van belang dat de cursus voldoende uitdaging biedt, maar niet te hoog is gegrepen. In een persoonlijk (telefoon of online) gesprek beoordelen we uw taalniveau zodat u zeker weet dat de cursus passend is.

 

Wie is de trainer, en verblijft deze ook in het klooster gedurende het weekend?

Een korte beschrijving van de trainer leest u hier. De trainer verblijft inderdaad van begin tot einde in het klooster en is dus onderdeel van de groep, ook tijdens de meer sociale gelegenheden

(opmerking: tutor is misschien een beter woord; een tutor begeleidt bij het leerproces, waar een trainer zich richt op het overbrengen van vaardigheden en kennis.)

 

Wat is het aantal deelnemers?

Er is één groep op de locatie, bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.
Overigens zijn er geen andere gasten tijdens het weekend; het klooster is exclusief voor de deelnemers van het English Language & Lounge Weekend.

 

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via de button “sign up!” op elke pagina, of telefonisch via 085 40 19 600
Na aanmelding zenden we u binnen 2 werkdagen een bevestiging, en een factuur voor € 125,00, Dit is een (eenmalig) voorschot op het cursusgeld. Na ontvangst van het voorschotbedrag bent u ingeschreven voor de cursus, en reserveren we uw plaats.
Dit voorschotbedrag wordt weer in mindering gebracht op de definitieve factuur. Indien de cursus niet doorgaat ontvangt u het voorschotbedrag vanzelfsprekend per omgaande terug op uw rekening.

 

 

terug naar boven

back home

HOME

I N   H E T   K L O O S T E R   V A N   D A L F S E N

{Elevated Learning Experiences} by talkingENGLISH

ENGLISH CRASH COURSE

back to portal
program

PROGRAM

KEY FACTS

KEY FACTS

locatie

VENUE

faq

FAQ

connections

CONNECT

nederlands
switch to english
intensity-logo1